Over mij
Ik ben Bente Hout. Sinds 2015 ben ik werkzaam als freelance projectleider, marketeer en redacteur in de cultuursector. Ik woon in Leeuwarden, maar ben het liefst op reis. Waarom mailen achter een bureau, als het ook onder een palmboom kan? Luisteren is mijn grootste kracht. In een drukke wereld vol geluid is het soms verfrissend om ook iemand aan tafel te hebben die stil is, analyseert en de essentie weet aan te duiden. 

Er zijn momenten waarop mijn stem wel de boventoon voert. Vijf jaar lang was ik frontvrouw van een band, nu werk ik aan een soloproject en audiovisuele show in samenwerking met een filmmaker. Als artiest zie ik de grenzen tussen verschillende disciplines graag vervagen. Om zo tot een kloppend totaalplaatje te komen waarin muziek, licht, beeld of dans elkaar aanvullen en versterken.
De belangrijkste les die ik tijdens mijn eerste vijf jaar als zzp'er leerde, is dat je overal verbinding kunt maken en bruggen kunt slaan. Tussen wie dan ook, waar dan ook ter wereld. Een aantal van mijn mooiste opdrachten en projecten bundelde ik op deze website, voor aanvullingen verwijs ik je door naar mijn LinkedIn.
Beeld: Jantina Talsma